Војводина ж - Словен

12/10/2019 11:00 Нови Сад


1.коло
Војводина ж 6 : 9 Словен


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Војводина ж-Словен 6-9
2. Војводина ж-Војка 10-0
3. Рума-Војводина ж 3-19
4. Словен-Војводина ж 9-10
5. Војка-Војводина ж 0-10
6. Војводина ж-Рума 16-7
Коло Утакмица Рез
1. Војводина ж-Словен 6-9
2. Словен-Рума 21-9
3. Војка-Словен 0-10
4. Словен-Војводина ж 9-10
5. Рума-Словен 3-26
6. Словен-Војка 10-0