Сомборелектро - БСК 2012

10/11/2019 10:00 Сомбор


9.коло
Сомборелектро 0 : 0 БСК 2012


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Лаки-Сомборелектро 10-0
3. Сомборелектро-БСК 2012 -
4. Сомборелектро-Лаки 0-10
6. БСК 2012-Сомборелектро 10-0
7. Лаки-Сомборелектро 10-0
9. Сомборелектро-БСК 2012 -
Коло Утакмица Рез
2. БСК 2012-Лаки 0-10
3. Сомборелектро-БСК 2012 -
5. Лаки-БСК 2012 23-5
6. БСК 2012-Сомборелектро 10-0
8. БСК 2012-Лаки 0-10
9. Сомборелектро-БСК 2012 -