Табела ЛМК РСВ 14 - јесен Штампање


М14 - Група А


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
ПИК Пригревица 10 10 0 0 183 85 +98 20
Графичар 10 8 0 2 178 123 +55 16
Црвенка 10 5 0 5 134 127 +7 10
Апатин 10 4 0 6 145 150 -5 8
Сомборелектро 10 3 0 7 133 158 -25 6
Сомбор 10 0 0 10 85 215 -130 0

М14 - Група Б


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Потисје Плетекс 12 11 0 1 266 143 +123 22
Суботица Унит 12 8 0 4 183 178 +5 16
Црвена звезда 12 6 1 5 196 202 -6 13
Сента 12 3 1 8 170 201 -31 7
Спартак (м) 12 1 0 11 150 241 -91 2

М14 - Група В


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Врбас Петрол 12 11 0 1 271 142 +129 22
Младост ТСК ОРК 12 10 0 2 253 113 +140 20
Југовић 12 5 0 7 177 228 -51 10
БСК 2012 12 2 1 9 124 208 -84 5
Хајдук 12 1 1 10 146 280 -134 3

М14 - Група Г


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Војводина 10 8 1 1 176 118 +58 17
Лавови БП 10 7 1 2 144 103 +41 15
Локомотива 10 7 0 3 196 124 +72 14
Раднички 1958 10 5 0 5 128 135 -7 10
Инђија 10 2 0 8 114 178 -64 4
Рума 10 0 0 10 0 100 -100 0

М14 - Група Д


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Динамо 12 12 0 0 224 93 +131 24
Јабука 12 7 1 4 168 132 +36 15
Пролетер 12 7 1 4 147 115 +32 15
Црепаја 12 3 0 9 106 185 -79 6
Херцеговина 12 0 0 12 0 120 -120 0

Ж14 - Група А


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Темерин 10 10 0 0 184 82 +102 20
Јадран 10 8 0 2 181 105 +76 16
Пригревица 10 5 0 5 136 143 -7 10
Раднички 10 5 0 5 123 134 -11 10
Врбас 10 0 2 8 0 80 -80 0
Маглић 10 0 2 8 0 80 -80 0

Ж14 - Група Б


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Халас Јожеф 12 12 0 0 335 103 +232 24
Кањижа 12 8 0 4 195 156 +39 16
Мокрин 12 7 0 5 180 174 +6 14
Zitzer 12 3 0 9 95 233 -138 6
Младост 12 0 0 12 85 224 -139 0

Ж14 - Група В


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Пролетер (ж) 12 10 1 1 161 97 +64 21
Словен 12 8 0 4 146 112 +34 16
Срем 12 7 1 4 158 132 +26 15
Железничар 12 4 0 8 122 145 -23 8
Хајдук 12 0 0 12 50 151 -101 0

Ж14 - Група Г


Клуб Ук Поб Нер Пор Дао Примио Гол раз. Бр.бодова
Панчево (ж) 10 10 0 0 203 52 +151 20
Долово (ж) 10 8 0 2 160 101 +59 16
Спартак 10 6 0 4 149 115 +34 12
Јабука (ж) 10 4 0 6 109 124 -15 8
Црепаја 10 2 0 8 82 178 -96 4
Херцеговина 10 0 0 10 48 181 -133 0