Табела ЛМК РСВ 16

2022/2023

М16 - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Црвенка
Црвенка
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Сомбор
Сомбор
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Сивац 69
Сивац
0 0 0 0 0 0 0 0
4
ПИК Пригревица
Пригревица
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Спартак (м)
Суботица
0 0 0 0 0 0 0 0

М16 - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Растимо
Нови Сад
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Врбас
Врбас
0 0 0 0 0 0 0 0
3 0 0 0 0 0 0 0 0
4
Војводина
Нови Сад
0 0 0 0 0 0 0 0

М16 - ГРУПА В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Долово
Долово
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Пролетер
Зрењанин
0 0 0 0 0 0 0 0
3
РА "Динамо"
Панчево
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Младост
Вршац
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Црепаја
Црепаја
0 0 0 0 0 0 0 0

М16 - ГРУПА Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Младост ТСК
Бачки Јарак
0 0 0 0 0 0 0 0
2 0 0 0 0 0 0 0 0
3 0 0 0 0 0 0 0 0
4
ЖСК 1955
Жабаљ
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Нафтагас
Елемир
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж16 - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Срем
Сремска Митровица
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Кикинда
Кикинда
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Темерин
Темерин
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Младост
Вршац
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Словен
Рума
0 0 0 0 0 0 0 0
6
Панчево
Панчево
0 0 0 0 0 0 0 0

Ж16 - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Пригревица
Пригревица
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Апатин (ж)
Апатин
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Лаки
Црвенка
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Војводина ж
Нови Сад
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Железничар
Инђија
0 0 0 0 0 0 0 0