Табела Трећа лига Војводина ''Исток''

2021/2022

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
РА "Динамо"
Панчево
4 4 0 0 136 64 +72 8
2
Раднички
Ковин
4 3 0 1 136 108 +28 6
3
Младост
Вршац
3 2 0 1 69 58 +11 4
4 2 1 0 1 45 51 -6 2
5
Владимировац
Владимировац
2 0 0 2 38 52 -14 0
6
Униреа (м)
Уздин
3 0 0 3 71 102 -31 0
7
Нафтагас
Елемир
2 0 0 2 37 97 -60 0