Лиценце Прва лига ''Север''

Мушкарци

Екипа Место
1 Херцеговина Сечањ
2 Апатин Апатин
3 Младост ТСК Бачки Јарак
4 Инђија Инђија
5 Потисје Плетекс Ада
6 Сомборелектро Сомбор
7 Јабука Јабука
8 Банатски Карловац Банатски Карловац
9 Раднички 1958 Шид
10 Нова Пазова 1957 Нова Пазова
11 Црвена звезда Мокрин
12 Долово Долово


Жене

Екипа Место
1 Долово (ж) Долово
2 Мокрин Мокрин
3 Темерин Темерин
4 Срем Сремска Митровица
5 Петроварадин Петроварадин
6 Раднички Бајмок
7 Младост Српска Црња
8 Пролетер (ж) Зрењанин
9 Јадран Фекетић
10 Спартак Дебељача
11 Халас Јожеф Ада
12 Словен Рума