Сомборелектро - ТРЛ "Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Русин - Сомборелектро 19 - 22
2.коло Сомборелектро - Графичар 39 - 31
3.коло Спартак Војпут 2 - Сомборелектро 33 - 29
4.коло Сомборелектро - Кљајићево 31 - 21
5.коло ПИК Пригревица - Сомборелектро 34 - 30
6.коло Сомборелектро - Борац 31 - 29
7.коло Сомбор - Сомборелектро 28 - 25
8.коло СЛОБОДАН - Сомборелектро -
9.коло Сомборелектро - Граничар 41 - 28
10.коло Сомборелектро - Русин 32 - 20
11.коло Графичар - Сомборелектро 31 - 32
12.коло Сомборелектро - Спартак Војпут 2 33 - 28
13.коло Кљајићево - Сомборелектро 27 - 33
14.коло Сомборелектро - ПИК Пригревица 29 - 29
15.коло Борац - Сомборелектро 8 - 17
16.коло Сомборелектро - Сомбор 32 - 29
17.коло Сомборелектро - СЛОБОДАН -
18.коло Граничар - Сомборелектро 27 - 39