Сомбор - ТРЛ "Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Графичар - Сомбор 32 - 17
2.коло Сомбор - Спартак Војпут 2 29 - 39
3.коло Кљајићево - Сомбор 26 - 18
4.коло Сомбор - ПИК Пригревица 20 - 26
5.коло Борац - Сомбор 27 - 17
6.коло СЛОБОДАН - Сомбор -
7.коло Сомбор - Сомборелектро 28 - 25
8.коло Граничар - Сомбор 25 - 31
9.коло Сомбор - Русин 35 - 31
10.коло Сомбор - Графичар 25 - 26
11.коло Спартак Војпут 2 - Сомбор 37 - 25
12.коло Сомбор - Кљајићево 24 - 17
13.коло ПИК Пригревица - Сомбор 40 - 31
14.коло Сомбор - Борац 34 - 23
15.коло Сомбор - СЛОБОДАН -
16.коло Сомборелектро - Сомбор 32 - 29
17.коло Сомбор - Граничар 36 - 30
18.коло Русин - Сомбор 27 - 31