Сомборелектро - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло Сомборелектро - Динамо 22 - 27
2.коло Нова Пазова 1957 - Сомборелектро 29 - 31
3.коло Сомборелектро - Лавови БП 21 - 30
4.коло Младост ТСК - Сомборелектро 26 - 25
5.коло Сомборелектро - Металац 23 - 18
6.коло Сомборелектро - Инђија 30 - 26
7.коло Црвена звезда - Сомборелектро 31 - 22
8.коло Сомборелектро - Пролетер 20 - 31
9.коло ЖСК - Сомборелектро 30 - 23
10.коло Сомборелектро - Тител 30 - 29
11.коло Спартак (м) - Сомборелектро 43 - 17
12.коло Динамо - Сомборелектро 36 - 23
13.коло Сомборелектро - Нова Пазова 1957 25 - 22
14.коло Лавови БП - Сомборелектро 30 - 26
15.коло Сомборелектро - Младост ТСК 33 - 28
16.коло Металац - Сомборелектро 28 - 23
17.коло Инђија - Сомборелектро 29 - 25
18.коло Сомборелектро - Црвена звезда 22 - 22
19.коло Пролетер - Сомборелектро 27 - 15
20.коло Сомборелектро - ЖСК 31 - 25
21.коло Тител - Сомборелектро 26 - 20
22.коло Сомборелектро - Спартак (м) 27 - 33