Пролетер - Прва лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло Пролетер - ЖСК 28 - 22
2.коло Тител - Пролетер 28 - 30
3.коло Пролетер - Спартак (м) 15 - 21
4.коло Динамо - Пролетер 21 - 25
5.коло Пролетер - Нова Пазова 1957 32 - 22
6.коло Лавови БП - Пролетер 20 - 30
7.коло Пролетер - Младост ТСК 26 - 15
8.коло Сомборелектро - Пролетер 20 - 31
9.коло Пролетер - Инђија 38 - 24
10.коло Црвена звезда - Пролетер 24 - 25
11.коло Пролетер - Металац 33 - 19
12.коло ЖСК - Пролетер 27 - 31
13.коло Пролетер - Тител 32 - 22
14.коло Спартак (м) - Пролетер 25 - 21
15.коло Пролетер - Динамо 31 - 24
16.коло Нова Пазова 1957 - Пролетер 30 - 27
17.коло Пролетер - Лавови БП 34 - 26
18.коло Младост ТСК - Пролетер 24 - 16
19.коло Пролетер - Сомборелектро 27 - 15
20.коло Инђија - Пролетер 20 - 27
21.коло Пролетер - Црвена звезда 30 - 25
22.коло Металац - Пролетер 20 - 29