Сомбор - Друга лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 21/09/2019 12:00 Сомбор - Херцеговац -
2.коло 28/09/2019 12:00 Војвода Степа - Сомбор -
3.коло Сомбор - Будућност -
4.коло Сомбор - Нафтагас -
5.коло Панчево - Сомбор -
6.коло Сомбор - Младост -
7.коло Далматинац - Сомбор -
8.коло Сомбор - Металац -
9.коло Раднички - Сомбор -
10.коло Сомбор - Славија -
11.коло ПИК Пригревица - Сомбор -
12.коло Херцеговац - Сомбор -
13.коло Сомбор - Војвода Степа -
14.коло Будућност - Сомбор -
15.коло Нафтагас - Сомбор -
16.коло Сомбор - Панчево -
17.коло Младост - Сомбор -
18.коло Сомбор - Далматинац -
19.коло Металац - Сомбор -
20.коло Сомбор - Раднички -
21.коло Славија - Сомбор -
22.коло Сомбор - ПИК Пригревица -