Младост - Друга лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 21/09/2019 12:00 Младост - Раднички -
2.коло 28/09/2019 12:00 Славија - Младост -
3.коло Младост - ПИК Пригревица -
4.коло Херцеговац - Младост -
5.коло Младост - Војвода Степа -
6.коло Сомбор - Младост -
7.коло Младост - Нафтагас -
8.коло Панчево - Младост -
9.коло Младост - Будућност -
10.коло Младост - Далматинац -
11.коло Металац - Младост -
12.коло Раднички - Младост -
13.коло Младост - Славија -
14.коло ПИК Пригревица - Младост -
15.коло Младост - Херцеговац -
16.коло Војвода Степа - Младост -
17.коло Младост - Сомбор -
18.коло Нафтагас - Младост -
19.коло Младост - Панчево -
20.коло Будућност - Младост -
21.коло Далматинац - Младост -
22.коло Младост - Металац -