Словен - ЛМК РСВ 12 - јесен Ж12 - В Штампање

1.коло 12/10/2019 11:00 Војводина ж - Словен 6 - 9
2.коло Словен - Рума -
3.коло Војка - Словен -
4.коло Словен - Војводина ж -
5.коло Рума - Словен -
6.коло 12/10/2019 09:00 Словен - Војка 10 - 0