Славија - Друга лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 16/09/2017 07:00 Раднички - Славија 20 - 31
2.коло 24/09/2017 05:00 Славија - Нова Пазова 1957 26 - 20
3.коло 01/10/2017 07:00 Далматинац - Славија 21 - 31
4.коло 08/10/2017 05:00 Славија - Потисје Плетекс 33 - 25
5.коло 14/10/2017 07:00 Војвода Степа - Славија 23 - 22
6.коло 22/10/2017 07:00 Славија - Тител 27 - 27
7.коло 28/10/2017 07:00 Сомборелектро - Славија 25 - 27
8.коло 04/11/2017 05:00 Раднички 1958 - Славија 22 - 21
9.коло 12/11/2017 03:00 Славија - Панчево 33 - 20
10.коло 18/11/2017 07:00 ПИК Пригревица - Славија 28 - 34
11.коло 25/11/2017 05:00 Славија - Будућност 42 - 31
12.коло 03/12/2017 06:00 Металац - Славија 29 - 26
13.коло 09/12/2017 06:00 Славија - Зрењанин 32 - 19
14.коло 25/02/2018 05:00 Славија - Раднички 36 - 20
15.коло 03/03/2018 09:00 Нова Пазова 1957 - Славија 25 - 17
16.коло 11/03/2018 05:00 Славија - Далматинац 39 - 27
17.коло 18/03/2018 06:00 Потисје Плетекс - Славија 21 - 20
18.коло 24/03/2018 07:00 Славија - Војвода Степа 26 - 23
19.коло 31/03/2018 06:00 Тител - Славија 26 - 33
20.коло 15/04/2018 04:30 Славија - Сомборелектро 31 - 29
21.коло 22/04/2018 05:00 Славија - Раднички 1958 22 - 30
22.коло 29/04/2018 08:00 Панчево - Славија 31 - 30
23.коло 05/05/2018 09:00 Славија - ПИК Пригревица 33 - 24
24.коло 12/05/2018 08:00 Будућност - Славија 32 - 30
25.коло 19/05/2018 08:00 Славија - Металац 36 - 20
26.коло 27/05/2018 06:00 Зрењанин - Славија 24 - 30