Потисје Плетекс - Друга лига ''Север'' Мушкарци Штампање

1.коло 17/09/2017 06:00 Потисје Плетекс - Војвода Степа 28 - 29
2.коло 24/09/2017 05:00 Тител - Потисје Плетекс 18 - 21
3.коло 01/10/2017 06:00 Потисје Плетекс - Сомборелектро 25 - 29
4.коло 08/10/2017 05:00 Славија - Потисје Плетекс 33 - 25
5.коло 14/10/2017 07:00 Потисје Плетекс - Панчево 31 - 30
6.коло 21/10/2017 07:00 ПИК Пригревица - Потисје Плетекс 30 - 26
7.коло 29/10/2017 06:00 Потисје Плетекс - Будућност 30 - 24
8.коло 05/11/2017 05:00 Металац - Потисје Плетекс 29 - 28
9.коло 12/11/2017 06:00 Потисје Плетекс - Зрењанин 34 - 16
10.коло 18/11/2017 07:00 Раднички - Потисје Плетекс 28 - 30
11.коло 26/11/2017 06:00 Потисје Плетекс - Нова Пазова 1957 19 - 21
12.коло 02/12/2017 07:00 Далматинац - Потисје Плетекс 38 - 31
13.коло 07/12/2017 07:00 Потисје Плетекс - Раднички 1958 33 - 33
14.коло 25/02/2018 06:00 Војвода Степа - Потисје Плетекс 31 - 25
15.коло 04/03/2018 06:00 Потисје Плетекс - Тител 29 - 12
16.коло 10/03/2018 08:00 Сомборелектро - Потисје Плетекс 27 - 23
17.коло 18/03/2018 06:00 Потисје Плетекс - Славија 21 - 20
18.коло 25/03/2018 07:30 Панчево - Потисје Плетекс 40 - 26
19.коло 31/03/2018 04:30 Потисје Плетекс - ПИК Пригревица 26 - 26
20.коло 14/04/2018 03:30 Будућност - Потисје Плетекс 39 - 32
21.коло 21/04/2018 07:30 Потисје Плетекс - Металац 23 - 23
22.коло 29/04/2018 07:00 Зрењанин - Потисје Плетекс 24 - 41
23.коло 06/05/2018 08:00 Потисје Плетекс - Раднички 39 - 20
24.коло 13/05/2018 08:00 Нова Пазова 1957 - Потисје Плетекс 32 - 25
25.коло 27/05/2018 07:30 Потисје Плетекс - Далматинац 35 - 35
26.коло 23/05/2018 06:00 Раднички 1958 - Потисје Плетекс 29 - 24