Дероње - ЛМК РСВ 12 - јесен Ж12 - АШтампање

1.коло 11/11/20 10:40 Дероње - Темерин 3 - 11
2.коло 01/11/20 09:50 Дероње - Пригревица 9 - 3
3.коло 11/11/20 09:00 Лаки - Дероње 16 - 5
4.коло 15/11/20 09:50 Темерин - Дероње 4 - 7
5.коло 15/11/20 11:20 Пригревица - Дероње 8 - 9
6.коло 01/11/20 11:20 Дероње - Лаки 7 - 11