ОТВОРЕНИ ТРЕНИНГ КРПЕЖ-ШЛЕЗАК И ЛИШЧЕВИЋ

Катарина Крпеж Шлезак и Кристина Лишчевић одржале су отворени тренинг са педесетак рукометашица у Сомбору. Женски рукометни клуб Раванград уприличио је догађај после којег су сви, без изузетка, били изузетно задовољни. Младе спортискиње су тренирале са врхунским играчицама, које су дале све од себе да, током сат и по времена рада, пренесу што више знања новим генерацијама.
Потрудили су се организатори да програм рада прилагоде свим учесницама. После загревања у стилу рукометних професионалки, уследиле су игре, са и без лопте, па потом и нешто захтевније вежбе.
Катарина Крпеж Шлезак истакла је да се ситуација данас, у односу на време када је она почињала да се бави рукометом, значајно разликује.
''Тада су биле три екипе, данас имамо само једну. Тешка је ситуација, генерално у Србији, али ми је драго када видим да су ту људи који желе све да врате на добре стазе. Ми смо увек ту, желимо да помогнемо да заживи рукомет, како је то било некад. Морамо бити упорни и стрпљиви.''
Позиву организатора из ЖРК Раванград, да присуствују отвореном тренингу, одазвали су се и представници Рукометног савеза Војводине, као и председница ГРС Нови Сад.
Бивша репрезентативка и бивша играчица сомборског женског рукометног клуба, Татјана Медвед и Рајко Прадановић, бивши репрезентативац, сада генерални секретар РСВ, нису крили задовољство виђеним. Поручили су младим рукометашицама да истрају, а клубу да увек може рачунати на озбиљну подршку савеза.