Одржан састанак у вези са организацијом државних првенстава

Датум: 15/04/2021      Категорија: Лига млађих категорија

Данас су у канцеларији РСВ одржани састанци са представницима клубова који су заинтересовани за техничку организацију државних првенстава. Одлуком Такмичарске комисије РСС првенства за категорије Ж12 и М14 додељене су на организацију Рукометном савезу Војводине.


На првом састанку, поводом организације државног првенства Србије за узраст Ж12, састанку су присуствовали Ерег Илдико, представница ЖРК Халас Јожеф, Катарина Радовић, представница РК Словен, као и представници РСВ, Слободан Вишекруна, генерални секретар РСВ, Владимир Кнежић, председник Комисије за такмичења РСВ, и Дејан Марковић, координатор Лиге млађих категорија РСВ.


На другом састанку, поводом организације државног првенства Србије за узраст М14, састанку су присуствовали Саша Павлов и Ненад Живанов, представници Рукометне академије Динамо, Дарко Тривковић, представник РК Хајдук Бешка, Зоран Абрамовић, представник РК Војводина, Перо Шешум, представник РК Лавови БП, као и представници РСВ, Слободан Вишекруна, генерални секретар РСВ, Владимир Кнежић, председник Комисије за такмичења РСВ, и Дејан Марковић, координатор Лиге млађих категорија РСВ.


Присутнима су предочени услови које мора да испуни клуб који жели да преузме техничку организацију државног првенства, након чега су разјашњене мање недоумице и дат је рок за достављање понуде за организацију до понедељка 19. априла.