Посета Милетићу из Мошорина

Рукометни клуб ''Милетић'' из Мошорина, под вођством председника, Руже Јовановић, наставља са радом у млађим категоријама, па се девојчице припремају за нову сезону Лиге млађих категорија РСВ. Показни тренинг одржао је председник Комисије тренера УО РСВ и рукометни тренер, Јова Павлов, а у посети је био са генералним секретаром Слободаном Вишекруном, који је у име Рукометног савеза Војводине доделио рукометне лопте.

Мошорин је село са рукометном традицијом дугом близу 40 година, а у последњих неколико година клубом руководи Ружа Јовановић, која је успела да одржи и ревитализује клуб у тешким данима који су сада прошлост. Представник локалне самоуправе и члан већа за спорт, Горан Путник, рекао је да ће се локална самоуправа ангажовати да се клубу обезбеде потребни услови и да се подржи рад ових младих девојака и управе клуба.

Игралиште је опремљено од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, па су сада услови за тренирање много бољи, те се очекује да ће девојчице напредовати и са успехом учествовати у такмичењу.