Одржан састанак и жреб за бараж клубова ДРЛ "Север" Ж

У просторијама Рукометног савеза Војводине, одржан је састанак са клубовима, који ће играти у баражу и борити се за попуну Прве рукометне лиге за жене. Представници екипа РК "Рума", ЖРК "Раванград" и РК "Лаки" су извукли такмичарске бројеве и договорили детаље везане за одигравње утакмица.

Распоред утакмица је следећи:

Утакмица број 1 између екипа РК „Рума“ из Руме и РК „Раванград“ из Сомбора биће одиграна у Руми, у суботу 19. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмица број 2 између екипа ЖРК „Раванград“ из Сомбора и РК „Лаки“ из Црвенке биће одиграна у Сомбору, у среду 23. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмица број 3 између екипа РК „Лаки“ из Црвенке и РК „Рума“ из Руме биће одиграна у Црвенки, у недељу 27. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмице се играју у трајању од 2 х 30 минута у складу са Међународним Правилима рукометне игре и позиттивним прописима РСС, на основу којих ће се утврдити и коначан пласман, након одигране све три утакмице.

Без обзира на мере, које у време одигравања утакмица буду на снази, ове утакмице ће бити одигране без присуства публике, а све ће се преносити путем "live stream" о чему ће сви љубитељи рукомета бити благовремено обавештени.