Одржан састанак и жреб за бараж клубова ДРЛ "Север" М

У просторијама Рукометног савеза Војводине, одржан је састанак са клубовима, који ће играти у баражу и борити се за попуну Прве рукометне лиге "Север" за мушкарце. Представници екипа МРК "Славија" и РК "Херцеговац" су извукли такмичарске бројеве и договорили детаље везане за одигравње утакмице.

Утакмица између екипа МРК „Славија“ из Новог Сада и РК „Херцеговац“ из Гајдобра биће одиграна у Футогу, у суботу 26. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмица се игра у складу са Међународним Правилима рукометне игре, као и позитивним прoписимa Рукометног савеза Србије у трајању од 2 х 30 минута. У случају да резултат после тог времена буде нерешен, играће се продужетак у трајању од 2 х 5 минута. Уколико резултат и после продужетка остане нерешен, приступиће се извођењу седмераца, све док се не добије победник.

Без обзира на мере, које у време одигравања утакмица буду на снази, ове утакмице ће бити одигране без присуства публике, а све ће се преносити путем "live stream" о чему ће сви љубитељи рукомета бити благовремено обавештени.