Одржан састанак и жреб за бараж клубова ПРЛ "Север" Ж

Датум: 22/08/2020      Категорија: Сениорска такмичења

У просторијама Рукометног савеза Војводине, одржан је састанак са клубовима, који ће играти у баражу и борити се за попуну Супер Б рукометне лиге за жене. Представници екипа ЖРК "Срем", РК "Петроварадин" и ЖРК "Спартак" су извукли такмичарске бројеве и договорили детаље везане за одигравње утакмица.

Распоред утакмица је следећи:

Утакмица број 1 између екипа РК „Петроварадин“ из Петроварадина и ЖРК „Срем“ из Сремске Митровице биће одиграна у Петроварадину, у суботу 19. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмица број 2 између екипа ЖРК „Срем“ из Сремске Митровице и ЖРК „Спартак“ из Дебељаче биће одиграна у Сремској Митровици, у среду 23. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмица број 3 између екипа ЖРК „Спартак“ из Дебељаче и РК „Петроварадин“ из Петроварадина биће одиграна у Дебељачи, у недељу 27. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмице се играју у трајању од 2 х 30 минута у складу са Међународним Правилима рукометне игре и позиттивним прописима РСС, на основу којих ће се утврдити и коначан пласман, након одигране све три утакмице.

Без обзира на мере, које у време одигравања утакмица буду на снази, ове утакмице ће бити одигране без присуства публике, а све ће се преносити путем "live stream" о чему ће сви љубитељи рукомета бити благовремено обавештени.