Одржан састанак и жреб за бараж клубова ПРЛ "Север" М

Датум: 22/08/2020      Категорија: Сениорска такмичења

У просторијама Рукометног савеза Војводине, одржан је састанак са клубовима, који ће играти у баражу и борити се за попуну Супер Б рукометне лиге за мушкарце. Представници екипа РК "Банатски Карловац", РК "Херцеговина" и РК "Инђија" су извукли такмичарске бројеве и договорили детаље везане за одигравње утакмица.

Распоред утакмица је следећи:

Утакмица број 1 између екипа РК „Банатски Карловац“ из Банатског Карловца и РК „Инђија“ из Инђије биће одиграна у Банатском Карловцу, у суботу 19. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмица број 2 између екипа РК „Инђија“ из Инђије и РК „Херцеговина“ из Сечња биће одиграна у Инђији, у среду 23. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмица број 3 између екипа РК „Херцеговина“ из Сечња и РК „Банатски Карловац“ из Банатског Карловца биће одиграна у Јаши Томићу, у недељу 27. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмице се играју у трајању од 2 х 30 минута у складу са Међународним Правилима рукометне игре и позиттивним прописима РСС, на основу којих ће се утврдити и коначан пласман, након одигране све три утакмице.

Без обзира на мере, које у време одигравања утакмица буду на снази, ове утакмице ће бити одигране без присуства публике, а све ће се преносити путем "live stream" о чему ће сви љубитељи рукомета бити благовремено обавештени.