ОТПОЧЕО РАД КАМПА НА ЈАХОРИНИ

Датум: 02/07/2020      Категорија: Остале вести

На Јахорини је почео са радом овогодишњи рукометни камп, у организацији братских клубова РК Бијељина и РК Хајдук из Бешке.

Учесници Кампа су деца из Бешке, Кикинде, Бијељине, Бачке Паланке и Зворника. Због мера које су прописале надлежне институције, ограничен је број деце на Кампу ове године. Поред два тренинга дневно, деца имају и спортске радионице, шетњу у природи и посете забавном парку. Тренинзи се одржавају на теренима ОЦ Јахорина, а под будним оком тренера из више клубова.

Сарадња коју су остварили Рукометни савез Републике Српске и Рукометни савез Војводине, која је потом настављена учешћем клубова из РС у такмичењу млађих категорија РСВ, употпуњена је овим Кампом. То је још један корак напред у сарадњи која је до сада дала одличне резултате и причинила задовољство великом броју деце.

Верујемо да ће се деца вратити пуна утисака и стечених нових рукометних знања, која ће их учинити бољим рукометашима и бољим другарима.

Рукометни савез Војводине обезбедио је лопте, како би кампери могли несметано да раде и тренирају у одличним условима, на свежем ваздуху.