Финале за памћење

Када постоји воља, спремност људи за сарадњу и добра идеја, онда резултат не може да изостане. Управо то су чиниоци који су финале Купа Војводине, одиграно у Новом Бечеју, поставили на врх свих финалних турнира који су организовани у претходној деценији.

Пуна хала љубитеља рукомета, који су подржавали своју екипу, осветљење које је давало утисак да се ради о неком међународном првенству, озвучење које је давало ритам и позитивну енергију, као и људство које је сваки задатак испуњавало на врхунском нивоу.

Навијало се, певало, прослављали су се голови на обе стране, публика је могла да ужива у лепим потезима и неизвесном мушком финалу, које је преношено и на Радио Телевизији Војводине, а домаћини су на веома пригодан начин обезбедили и дружење за све актере утакмица по завршетку протокола.

Честитамо Новом Бечеју, честитамо свим учесницима утакмица, председнику Општине, руководству РК Јединство, сваком волонтеру, запосленима у хали, публици и служби обезбеђења, на одлично организованом финалу Купа Војводине, које сигурно остаје за памћење и поставља лествицу на висок ниво, за године које су пред нама.