Одржан 6. рукометни Камп шампиона

Од 22. до 29. јуна у старој бази у Крупњу, у организацији РК Војводина, заједно са спортским партнерима из РК Ловћен и ЖРК Темерин,  тачно 50 полазника, узраста од 10 до 16 година, имало је прилику да унапреди своје рукометно знање. Тренинге је водио комплетан стручни штаб Војводине, на челу са Борисом Ројевићем, уз помоћнике Александра Тунгуза и Драгана Кукића, тренера голмана Дејана Аничића и тренера најмлађих категорија Огњена Радоњића. У раду је учествовао и стратег познате цетињске школе рукомета „Перпер“ и дугогодишњи тренер Ловћена Зоран Абрамовић, уједно селектор пионирске репрезентације Црне Горе, као и Јован Рисовић, тренер женског пионирског тима Темерин, прошлогодишњих првакиња Србије.



Осим деце из поменута три клуба, на кампу су и пионирке ЖРК Војводина, као и пар дечака из Црвенке, Смедерева, Жабља, Смедеревске Паланке, Дебељаче, Мокрина, али и из Козарске Дубице.



- Ово је полуотворени камп што значи да могу учествовати деца по препоруци наших колега, тренера. Увек буде занимљивих талената, а важније од талента у тим годинама је да деци усадимо однос ка обавезама, да усвоје спортска правила која красе правог спортисту. Позив спортисте је најлепши на свету, а на нама тренерима је велика одговорност јер их морамо усмерити на прави начин – каже Борис Ројевић.