Упис на програм оспособљавања

Позивамо све вас који сте заинтересовани, да се упишете на програм оспособљавања за следећа спортска звања: Спортски оперативни тренер за следеће гране спорта: атлетика, бадминтон, бициклизам, бокс, боћање, ватерполо, веслање, гимнастика, карате, кајак-кану, кик бокс, кошарка, куглање, одбојка, спортски плес, пливање, рвање, рукомет, савате, стони тенис, стрељаштво, тенис, теквондо, триатлон, фудбал, џудо и фитнес.

Спортски менаџер

Оперативни спортски менаџер

Организатор безбедности у спорту

Спортски посредник

Пријаве могу поднети појединци или спортске организације за своје кандидате у периоду од 01.03.2019. до 30.03.2019. године.

Пријављивање се врши у просторијама Завода за спорт и медицину спорта, Масарикова 25/2, сваког радног дана од 09:00 до 14:00 часова, на телефон 064/6421263 или на електронску пошту osposobljavanje@pzsport.rs

Уз ваше присуство потребно је да понесете оверену фотокопију или оригинал диплому на увид са једном фотокопијом за последње школовање. Поред тога потребно је и лекарско уверење о здравственој способности, не старије од месец дана, које можете добити у одговарајућој здравственој установи у месту становања, или код нас у Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта (бесплатно).

Можете посетити следеће интернет странице:

Интернет страница посвећена оспособљавању спортско оперативних тренера

Водич за упис спортских менаџера, организатора безбедности у спорту и спортских посредника

За све додатне информације јавите се на мejл osposobljavanje@pzsport.rs или телефоном на 064/6-421-263.