Конкурс за оспособљавање тренера и менаџера

Датум: 01/10/2018      Категорија: Тренери

Са задовољством желимо да Вас позовемо да се упишете на програм оспособљавања следећих спортских звања, која организује Покрајински завод за спорт и медицину спорта, са којим Рукометни савез уско сарађује годинама:

Спортски оперативни тренер за следеће гране спорта: Атлетика, Бадминтон, Бициклизам, Бокс, Боћање, Ватерполо, Веслање, Гимнастика, Карате, Кајак-кану, Кик бокс, Кошарка, Куглање, Одбојка, Спортски плес, Пливање, Рвање, Рукомет, Савате, Стони тенис, Стрељаштво, Тенис, Теквондо, Триатлон, Фудбал, Џудо и Фитнес.

Спортски менаџер

Оперативни спортски менаџер

Организатор безбедности у спорту

Спортски посредник

Пријаве могу поднети појединци или спортске организације за своје кандидате у периоду од 01.10.2018. до 03.11.2018. године.

Пријављивање се врши у просторијама Завода, Масарикова 25/2, сваког радног дана од 09:00 до 14:00 часова, на телефон 064/6421263 или на електронску пошту osposobljavanje@pzsport.rs

Уз ваше присуство потребно је да понесете оверену фотокопију или оригинал диплому на увид са једном фотокопијом за последње школовање. Поред тога потребно је и лекарско уверење о здравственој способности не старије од месец дана, које можете добити у одговарајућој здравственој установи у месту становања или у Новом Саду, у Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта (бесплатно).

За све додатне информације јавите нам се на мејл osposobljavanje@pzsport.rs или телефоном 064/64-21-263