ГАЈДОБРА ДОЧЕКАЛА НОВУ ХАЛУ

Датум: 22/07/2018      Категорија: Остале вести

Петровдан, 12. јул 2018. године, остаће упамћен у Гајдобри као дан, који су дуго чекали и дочекали. После двадесет година коначно је пуштена у рад спортска хала.

Одмах дан по отварању, у петак 13. јула, скупило се 37 гајдобранских рукометаша да свима дају до знања да је рукомет опстао и да ће поново да се игра и у Гајдобри.

Хала је била испуњена до последњег места, јер су се сви ужелели рукомета и са задовољством посматрали пријатељски дуел две екипе, предвођене "селекторима" Гораном Куртешом и Спасом Јањићем, који је започео извођењем почетног бацања од стране Жарка Шешума.

Пре почетка утакмице, гледаоце и рукометаше је поздравио Слободан Вишекруна, генерални секретар РСВ, који је између осталог изјавио: "Мени је веома драго, толико да не могу да вам опишем. Пуно ми је срце док гледам препуну халу у Гајдобри у којој се игра рукомет, тамо где му је и место. Сви овде присутни мора да се потрудимо да хала не остане празна након ове утакмице и права би била штета да се поново не оформи рукометни клуб, а то је обавеза свих нас".

На утакмици између "црвених" и "белих" су наступали: Чечур, Вујовић, Јањић, Бајат, Д. Милчић, С. Рачић, Ј. Рачић, Окука, Куртеш, Бошковић, Михјловић, Н. Бакмаз, Стеванчев, Продановић, Марковић, Р. Терзић, Чалија, Илић, Савић, Августинов, М. Стојановић, Самарџић, Д. Кузман, Суџум, Тривуновић, М. Кузман, Врућинић, В. Стојановић, Ивковић, Крунић, П. Милчић, Ковачевић, Милутиновић, В.. Терзић, Саматовић, С. Бакмаз и Грубачић.