ОДРЖАНА СЕДНИЦА КОМИСИЈЕ ЗА ТАКМИЧЕЊА

Датум: 09/06/2018      Категорија: Органи РСВ

У просторијама Рукометног савеза Војводине, одржана је редовна седница Комисије за такмичења, Чланови комисије су разматрали и усвојили извештаје директора сениорских лига, које се воде на територији Рукометног савеза Војводине, а исти су прослеђени Управном одбору РСВ на даље усвајање. Усвојени су и коначни пласмани у свим лигама за сезону 2017/2018, као и Предлог састава свих лига за сезону 2018/2019. Новина у структури лига је да ће од јесени треће лиге бити конципиране у три групе, што представља реализацију одлуке, коју је на полусезони донала Комисија. Прва и друга лига ће се, као и до сада, играти на територији целе Војводине, док ће се три групе трећих лига формирати према припадности клубова окружним рукометним савезима и то: група "Север" (западнобачки, севернобачки и севернобанатски), група "Запад" (јужнобачки, сремски и Нови Сад) и група "Исток" (средњебанатски и јужнобанатски).

Планом активности, предвиђено је да се скупштине заједница клубова свих лига одрже у периоду од 10. до 20. јула, а томе ће претходити и седница УО РСВ, која је планирана за крај јуна.

Поред сениорских, анализиран је и усвојен и Извештај о реализацији Лиге млађих категоирија, у којој је ов сезоне учествовао рекордан број учесника, чак 130 екипа.Документи


Коначан пласман за сезону 2017/2018
Предлог састава лига за сезону 2018/2019