ПОПРАВНИ СЕМИНАР СУДИЈА И КОНТРОЛОРА

Датум: 02/03/2018      Категорија: Службена лица

На основу одлуке Управног одбора Заједнице судија и контролора РСС, поправни зимски семинар судија и контролора Првих, Других и Трећих лига биће одржан по следећем распореду:

У Новом Саду, у СУБОТУ, 10. марта 2018. године, Спортски центар “Слана бара“, почетак у 9.00 часова (испитна комисија: Мартон Фабијан, Здравко Адамовић)

Пријављивање за тестирање најкасније 15 минута пре почетка тестирања.

На поправном зимском семинару учешће узимају судије и контролори Првих, Других и Трећих лига, који су у редовном или накнадном року одсуствовали са семинара, или нису успешно положили тест физичке припремљености или теоретски тест.

Судије које нису приложиле лекарско уверење на редовном семинару, не могу полагати ''Shuttle run test'' уколико пре почетка полагања не предају оригинал лекарско уверење (обавезно од лекара специјалисте спортске медицине).

Судије и контролори који нису извршили уплату чланарине за семинар обавезни су да изврше одговарајућу уплату на рачун ЗСиК РСС број 160-447544-21 (Интеса банка).

После овог термина неће више бити рокова за накнадно тестирање, те су све судије и контролори који нису положили тестове обавезни да учествују на једном од два поправна семинара (Нови Сад и Ниш 11.03.), како би могли да обављају дужност у пролећном делу сезоне.