ДАН РУКОМЕТА УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАН У СРПСКОЈ ЦРЊИ

Да увертира за финалне утакмице Купа Војводине буде најлепша могућа побринула су се деца из 5 основних школа из општине Нова Црња, као и њихови другари из Школице рукомета РК Херцеговина, Мрк Кикинда Grindex, РК Војвода Степа и РК Лехел, који су играли мини рукомет, стекли ново рукометно знање и нове другаре.
Да сви малишани добију пакетиће побринуле су се компаније JAFFA и UNIVEREXPORT, које су несебично ставиле на располагање своје производе и даровале знак пажње сваком учеснику у мини рукомету.
Рукометни савез Војводине доделио је по 5 лопти свакој екипи која је узела учешће у ревији мини рукомета, како би се што више популаризовао рукомет и афирмисао у срединама где то још увек није случај. Такође малишанима су подељене и мајице, а све наведено ће сигурно бити мотив више да наставе да се баве рукометом и спортским стилом живота.
Велико хвала на крају и општини Нова Црња и спортском савезу Општине, који су заиста пружили максимум и побринули се да цео ДАН РУКОМЕТА протекне максимално добро организовано и да се сви учесници осећају лепо.