Сјајна победа Србије над Норвешком у Новом Саду

Од дана кад је Србија играла са Финском у Новом Саду, када су трибине биле испуњене, а подршка репрезентацији била одлична, одбројавали су се дани до утакмице са Норвешком и знало се да ће се за ту утакмицу тражити ''карта више''. Управо се то и догодило, хала је била веома лепо попуњена, бројни љубитељи спорта, али пре свега љубитељи рукомета, дошли су да гледају Србију у мегдану са једном од најбољих репрезентација данашњице, Норвешком.
Није у првом полувремену успевала Србија да нађе адекватна решења, пре свега у ситуацијама са играчем мање, па су Норвежани са неколико лаких голова успели да на одмор оду са предношћу. То није уздрмало репрезентативце Србије, као ни публику, која је осетила да играчима треба подршка и свесрдно је навијала, све до победе. А победа... Победа је била славна, слатка и на сасвим неочекиван начин, како за гледаоце, тако и за играче Норвешке. Кукић и Борзаш разменили су додавања, а онда је уследила ракета Борзаша за славље свих навијача Србије.
Треба истаћи да је Србију носио невероватни Дејан Милосављев, популарни Банда је имао сјајно вече и стављао је на муке неке од најбољих играча данашњице. Управо захваљујући Бандиним одбранама и великој пожртвованости свих играча, позитиван резултат је остварен и сада Србија мирнија путује на реванш у Норвешку, где такође неће бити предаје.
Деца из Мужље, Апатина, Бешке, Темерина, Јабуке, Жабља, Дебељаче, Црвенке, Сивца, Сомбора, Инђије, Каћа, Елемира, Путинаца, Фекетића, Новог Сада, Бања Луке и бројних других места и градова дошла су да подрже репрезентацију и нису штедели своје дланове и гласове, настојећи да подрже најбоље које Србија има.