Србија – Норвешка, подржи Орлове у Новом Саду

Мушка сениорска репрезентација Србије игра први од два сусрета са репрезентацијом Норвешке, у квалификацијама за Европско првенство, које се одржава у јануару 2024. године. Утакмица се игра у четвртак, 9. марта у хали СПЕНС - Нови Сад са почетком у 18 часова.
Како до карата?
Требовање улазница за утакмицу Србија – Норвешка врши се путем мејл адресе rsvkarte@gmail.com или путем броја телефона 0616469505.
Преузимање требованих карата се врши у канцеларији Градског рукометног савеза Нови Сад, Хајдук Вељкова 11 (улаз Сајмиште) од понедељка, 6. марта, сваког дана од 9 до 16 часова.
На дан утакмице, улазнице се преузимају ИСКЉУЧИВО на благајни хале ”Спенс”, од 10 до 18 часова/до почетка утакмице.
Рукометни савез Србије саветује навијаче Србије, да на време обезбеде карте и прилику да бодре изабранике Тонија Ђероне у најважнијој утакмици квалификација.
ВАЖНА НАПОМЕНА
Физичка лица могу требовати/преузети максимално четири улазнице уз давање важећег личног документа на увид - лична карта или пасош. Рукометни клубови, приликом преузимања требованих карата, морају доставити списак лица са наведеним именом и презименом којима ће дати карте, оверен и потписан од стране овлашћеног лица клуба.
ВИДИМО СЕ У НОВОМ САДУ, НАПРЕД СРБИЈА!