Јуниори Србије у полуфиналу ЕП

За многе изненађење, за неке очекивано, а свима на понос, репрезентација Србије до 20 година обезбедила је пласман у финале Европског првенства, које се игра у Португалу. Изабраници Ђорђа Теодоровића остварили су још једну победу, овог пута против Шведске, разноврсним нападом и чврстом одбраном у другом полувремену, дошли су до победе и пласмана у историјско полуфинале, које је дуго чекано.
Труд, рад и дисциплина дају резултате, а слога која влада унутар екипе, коју је и сам селектор истицао у више наврата, резултирали су сјајним играма и потпуно заслуженим пласманом у полуфинале. Последњу утакмицу групне фазе наши момци играју данас од 18 часова, ривал је Француска, а после тога биће познат ривал у полуфиналу, за које у другој групи конкуришу Шпанци, Данци и домаћини Португалци, који су и најозбиљнији кандидат за прво место у групи.
Све што наши момци буду даље урадили биће велики успех, Србија може бити поносна на њих, на рукомет и сада је прави тренутак да сви пружимо подршку сјајним такмичарима, борцима и будућности нашег спорта.
Све утакмице Србије могу се пратити путем ЛИНКА.