Лаки и Младост на мегдану

У сусрет утакмици 9. кола код жена, контактирали смо са представницима РК Лаки и ОРК Младост и питали их за прогнозе пред данашњу утакмицу.

Миленко Вујовић, тренер ОРК Младост
- Имали смо потешкоћа у почетку (корона, повреде, склапање екипе, распоред) што се негативно одразило на резултате екипе, тако да смо почели са 0 5 победе-порази. Већ од трећег кола смо почели да склапамо екипу и подижемо форму, што се одразило на резултате, тако да смо победили у последње 3 утакмице. До краја јесењег дела имамо 3 утакмице и максимално мотивисани и спремни ћемо ући у њих. Надамо се да ћемо изаћи као победници из све три утакмице. Задовољан сам како екипа игра, мада, увек има елемената који могу да се поправе. Екипа је здрава и спремна. Немамо повређених, болесних, ни кажњених играчица и надамо се да ће тако бити до краја јесењег дела. Приметно је да сваку утакмицу гледа све више гледалаца, што нама пуно значи. Дефинитивно се публика враћа на спортска дешавања.



Тамара Арсин - капитен
- Са обзиром да смо на самом почетку првенства имали падова, али смо се исто тако и издигли, увидели наше грешке, спремни смо да се са искуством и вољом максимално посветимо игри. Али наравно да увек може више и боље, без обзира на то, да смо такорећи достигли жељени ниво игре. Што се тиче здравственог билтена, све играчице су здраве и у доброј форми. Од преосталих утакмица у првом делу сезоне очекујемо победе. Публика је присутна на свакој утакмици и дају нам ветар у леђа, што очекујемо и на утакмици против РК Лаки.



Милорад Лајић, РК Лаки
С обзиром на то да смо најмлађа екипа у лиги и да имамо мањи број тренинга због поправке пода у хали у Црвенки и да играмо све на страни, ја сам здовољан резултатима. С обзиром на услове и Ковид19 има мање гледалаца него у нормалним условима, али у Српској Црњи је увек било солидан број гледалаца. Нама је најважније да на свакој утакмици напредујемо и да се нико не повреди (јер су нам 2 искусније играчице повређене), а резултат ће бити у зависности од тога у ком саставу наступи екипа Младости.
Утакмица се игра у Српској Црњи, данас од 18.00 часова. ЛИНК