Врбас Петрол - Црвена звезда

01/01/1970 00:00 Врбас


3.коло
Врбас Петрол 26 : 24 Црвена звезда


Играч
гол
2`
дк
мвп
Играч
гол
2`
дк
мвп
Остале утакмице екипа

Коло Утакмица Рез
1. Врбас Петрол-Црвенка 17-23
2. Срем СМ-Врбас Петрол 23-22
3. Врбас Петрол-Црвена звезда 26-24
4. ЖСК-Врбас Петрол 28-31
5. Врбас Петрол-Јабука 24-23
6. Младост-Врбас Петрол 28-27
7. Врбас Петрол-Херцеговина 29-25
8. Банатски Карловац-Врбас Петрол 31-32
9. Врбас Петрол-Сивац 69 32-21
10. Јединство-Врбас Петрол 30-30
11. Врбас Петрол-Кикинда Grindex 27-29
12. Црвенка-Врбас Петрол 27-25
13. Врбас Петрол-Срем СМ 34-22
14. Црвена звезда-Врбас Петрол 31-28
15. Врбас Петрол-ЖСК 36-26
16. Јабука-Врбас Петрол 31-20
17. Врбас Петрол-Младост 36-26
18. Херцеговина-Врбас Петрол 31-23
19. Врбас Петрол-Банатски Карловац 24-30
20. Сивац 69-Врбас Петрол 32-31
21. Врбас Петрол-Јединство 25-22
22. Кикинда Grindex-Врбас Петрол 37-29
Коло Утакмица Рез
1. Сивац 69-Црвена звезда 38-22
2. Црвена звезда-Јединство 25-28
3. Врбас Петрол-Црвена звезда 26-24
4. Црвена звезда-Црвенка 20-24
5. Срем СМ-Црвена звезда 30-27
6. Кикинда Grindex-Црвена звезда 30-28
7. Црвена звезда-ЖСК 29-29
8. Јабука-Црвена звезда 31-28
9. Црвена звезда-Младост 22-27
10. Херцеговина-Црвена звезда 27-28
11. Црвена звезда-Банатски Карловац 28-27
12. Црвена звезда-Сивац 69 26-19
13. Јединство-Црвена звезда 26-17
14. Црвена звезда-Врбас Петрол 31-28
15. Црвенка-Црвена звезда 26-24
16. Црвена звезда-Срем СМ 25-23
17. Црвена звезда-Кикинда Grindex 17-32
18. ЖСК-Црвена звезда 27-25
19. Црвена звезда-Јабука 31-24
20. Младост-Црвена звезда 24-25
21. Црвена звезда-Херцеговина 35-28
22. Банатски Карловац-Црвена звезда 37-29