Табела ЛМК РСВ 12 јесен

2023/2024
(Архива)

М12 - Група А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 8 8 0 0 114 48 +66 16
2 8 6 0 2 110 77 +33 12
3
Јединство
Нови Бечеј
8 4 0 4 100 90 +10 8
4
Кикинда Grindex
Кикинда
8 2 0 6 70 99 -29 4
5
Кањижа
Кањижа
8 0 0 8 0 80 -80 0

М12 - Група Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 123 37 +86 12
2
Војводина
Нови Сад
6 4 0 2 78 50 +28 8
3
Металац
Футог
6 2 0 4 46 98 -52 4
4
Јадран
Фекетић
6 0 0 6 36 98 -62 0

М12 - Група В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Црвенка Jaffa
Црвенка
6 6 0 0 91 64 +27 12
2
Лавови БП
Бачка Паланка
6 3 0 3 100 69 +31 6
3
Сивац 69
Сивац
6 0 0 6 43 101 -58 0

М12 - Група Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Динамо
Панчево
6 5 0 1 87 19 +68 10
2 6 5 0 1 104 20 +84 10
3
Војвода Степа
Војвода Степа
6 2 0 4 27 119 -92 4
4
ЖСК 1955
Жабаљ
6 0 0 6 0 60 -60 0

Ж12 - Група А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина ж
Нови Сад
6 6 0 0 129 49 +80 12
2
Рума
Рума
6 4 0 2 75 43 +32 8
3
ЛСК
Лаћарак
6 1 0 5 35 99 -64 2
4
Темерин
Темерин
6 1 0 5 45 93 -48 2
5 0 0 0 0 0 0 0 0

Ж12 - Група Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Спартак
Дебељача
8 6 0 2 168 119 +49 14
2
Јабука (ж)
Јабука
8 6 0 2 112 69 +43 12
3
Лехел
Мужља
8 3 1 4 63 94 -31 7
4
Пролетер (ж)
Зрењанин
8 2 1 5 77 98 -21 5
5
Нафтагас (ж)
Елемир
8 1 2 5 81 114 -33 4

Ж12 - Група В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Врбас
Врбас
6 6 0 0 96 39 +57 12
2
Апатин (ж)
Апатин
6 4 0 2 67 52 +15 8
3
Оџаци
Оџаци
6 2 0 4 50 72 -22 4
4
Раванград
Сомбор
6 0 0 6 26 76 -50 0

Ж12 - Група Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Кањижа
Кањижа
6 5 0 1 73 31 +42 10
2 6 5 0 1 82 34 +48 10
3 6 2 0 4 36 66 -30 4
4
Мокрин
Мокрин
6 0 0 6 0 60 -60 0