Табела ЛМК РСВ 16 пролеће

2022/2023

Супер лига М16

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ПИК Пригревица
Пригревица
2 2 0 0 71 64 +7 4
2
Пролетер
Зрењанин
2 1 0 1 66 54 +12 2
3
РА "Динамо"
Панчево
2 1 0 1 65 54 +11 2
4
Војводина
Нови Сад
0 0 0 0 0 0 0 0
5 0 0 0 0 0 0 0 0
6 0 0 0 0 0 0 0 0
7
ЖСК 1955
Жабаљ
0 0 0 0 0 0 0 0
8
Црвенка
Црвенка
2 0 0 2 37 67 -30 0