Окупљање и тестирање играчица у систему ЛМК –Ж 12

У Темерину је у суботу, 26. новембра, одржано је окупљање и тестирање најперспективнијих играчица рођених 2004. године, које се такмиче у систему ЛМК РСВ. 

 



У наставку можете видети селекције група:

Група "А"

Група "Б"

Група "В"



На самом почетку, одржан је састанак тренера и помоћника тренера селекција са директором ЛМК Владимиром Кнежићем и председником ЗТ РСВ Јовом Павловим. Разматрана су питања од значаја, као и сугестије за унапређење рада.

Из система ЛМК, изабране су 42 девојчице. Како би се пратио развој најперспективнијих играчица, најпре су урађена мерења одређених параметара и тестирања способности.

Након тога, уследиле су утакмице између три селекције. Сусрет су обележили фер и коректно понашање, као и тимски дух. За победника су проглашени сви, јер је овог пута семафор био у другом плану.

Овом приликом, проглашене су и најбоље међу најбољима. С обзиром на то да је "Ђак спорт" препознао квалитет и подржао ову активност РСВ, прослављена српска репрезентативка Тања Медвед је, у име те компаније, уручила најбољим играчицама поклоне. За најбољу поставу турнира изабране су:




  1. ГОЛМАН – Зај Клара (ЖРК „Халас Јожеф“),

  2. ЛЕВО КРИЛО – Невена Радић (ЖРК „Темерин“),

  3. ЛЕВИ БЕК – Ана Радовић (ЖРК „Словен“),

  4. СРЕДЊИ БЕК – Мина Миковић (ЖРК „Пролетер“),

  5. ДЕСНИ БЕК – Флора Ковач (ЖРК „Халас Јожеф“),

  6. ДЕСНО КРИЛО – Амелија Ускоковић (ЖРК „Панчево“)

  7. ПИВОТ – Ана Петровић (ЖРК „Темерин“).



Сусрет најперспективнијих играчица ЛМК помогли су и чланови Заједнице судија и контролора Оља Блажић, Бојана Маричић и Марко Менићанин.