Лиценце ТРЛ "Бачка"

Мушкарци

Екипа Место
1 Графичар Бездан
2 Кљајићево Кљајићево
3 Сомбор Сомбор
4 Борац Бачки Грачац
5 Русин Руски Крстур
6 Граничар Гаково
7 Сивац 69/2 Сивац