Сомбор, Сомбор
Такмичење ТРЛ "Бачка", 2017/2018
Група Мушкарци
Жребани број 5
Учесник / Одустала Учесник
Контакт Хољевац Дејан
Телефон 063/591608
Лиценце
Мејл rksombor@gmail.com
Место одигравања Сомбор
Боја дресова - Домаћин
Боја дресова - Гост
Боја дресова - Голман