Војка - ТРЛ "Срем - Јужна Бачка" МушкарциШтампање

1.коло 23/09/17 21:41 Војка - Рума 18 - 14
2.коло 29/09/17 19:00 Јединство - Војка 19 - 32
3.коло 07/10/17 19:30 Војка - Инђија 25 - 16
4.коло 15/10/17 19:00 Хајдук - Војка 30 - 22
5.коло Војка - СЛОБОДАН -
6.коло 28/10/17 20:00 Војка - Беочин 1959 40 - 29
7.коло 05/11/17 18:00 Раднички - Војка 28 - 25
8.коло 14/04/18 16:00 Рума - Војка 23 - 26
9.коло 21/04/18 20:00 Војка - Јединство 33 - 20
10.коло 29/04/18 19:00 Инђија - Војка 24 - 33
11.коло 05/05/18 20:00 Војка - Хајдук 30 - 22
12.коло СЛОБОДАН - Војка -
13.коло Беочин 1959 - Војка 21 - 32
14.коло 27/05/18 13:00 Војка - Раднички 26 - 20