Војка - ТРЛ "Срем - Јужна Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Војка - Партизан 16 - 30
2.коло Рума - Војка 35 - 20
3.коло Војка - Тител 34 - 38
4.коло Бачка Паланка - Војка 41 - 17
5.коло Војка - ЖСК 1955 27 - 29
6.коло Слога - Војка 41 - 29
7.коло Војка - Путинци 15 - 34
8.коло Раднички - Војка 46 - 35
9.коло Војка - СЛОБОДАН -
10.коло Партизан - Војка 30 - 35
11.коло Војка - Рума 33 - 33
12.коло Тител - Војка 39 - 21
13.коло Војка - Бачка Паланка 23 - 37
14.коло ЖСК 1955 - Војка 33 - 24
15.коло Војка - Слога 23 - 42
16.коло Путинци - Војка 40 - 12
17.коло Војка - Раднички 31 - 25
18.коло СЛОБОДАН - Војка -