Темерин - ЛМК РСВ 12 - јесен Ж12 - Група Б Штампање

1.коло 20/10/2018 10:40 Темерин - Словен 9 - 12
2.коло 20/10/2018 11:20 Лехел - Темерин 0 - 10
3.коло Темерин - СЛОБОДАН -
4.коло 06/10/2018 11:20 Словен - Темерин 16 - 8
5.коло 06/10/2018 10:00 Темерин - Лехел 10 - 0
6.коло СЛОБОДАН - Темерин -
7.коло 04/11/2018 10:00 Темерин - Словен 8 - 11
8.коло 04/11/2018 10:50 Лехел - Темерин 0 - 10
9.коло Темерин - СЛОБОДАН -