Црвенка - ЛМК РСВ 14 - јесен М14 - БШтампање

1.коло 21/11/20 11:30 Црвенка - Хајдук 13 - 13
2.коло 24/10/20 16:55 Сивац 69 - Црвенка 13 - 18
4.коло 10/10/20 15:10 Црвенка - Врбас 19 - 17
5.коло 08/11/20 15:46 Младост ТСК ОРК - Црвенка 20 - 14
6.коло 24/10/20 17:01 Хајдук - Црвенка 8 - 14
7.коло 21/11/20 09:50 Црвенка - Сивац 69 23 - 18
9.коло 08/11/20 15:44 Врбас - Црвенка 12 - 14
10.коло 10/10/20 15:09 Црвенка - Младост ТСК ОРК 12 - 21