Црвенка - ЛМК РСВ 16 - јесен М16 - А Штампање

1.коло 27/10/2019 10:50 Апатин - Црвенка 14 - 32
2.коло 28/09/2019 01:20 Црвенка - Сомборелектро 25 - 18
3.коло 28/09/2019 10:00 ПИК Пригревица - Црвенка 17 - 21
4.коло 12/10/2019 01:10 Црвенка - Спартак (м) 17 - 11
5.коло 12/10/2019 09:50 Сомбор - Црвенка 4 - 29
6.коло 23/11/2019 10:10 Црвенка - Апатин 23 - 16
7.коло 09/11/2019 09:50 Сомборелектро - Црвенка 14 - 14
8.коло 27/10/2019 12:30 Црвенка - ПИК Пригревица 19 - 22
9.коло 23/11/2019 12:40 Спартак (м) - Црвенка 15 - 20
10.коло 09/11/2019 01:10 Црвенка - Сомбор 23 - 4