Сомборелектро - ЛМК РСВ М12 / Ж12 М12 - Прва лига А група Штампање

1.коло БСК 2012 - Сомборелектро 6 - 5
2.коло Сомборелектро - Лавови БП 4 - 12
3.коло Раднички 1958 - Сомборелектро 10 - 8
4.коло СЛОБОДАН - Сомборелектро -
5.коло Сомборелектро - Апатин 8 - 14
6.коло Сомборелектро - БСК 2012 11 - 20
7.коло Лавови БП - Сомборелектро 13 - 15
8.коло Сомборелектро - Раднички 1958 8 - 13
9.коло Сомборелектро - СЛОБОДАН -
10.коло Апатин - Сомборелектро 12 - 6