Сомбор - ТРЛ "Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Сомбор - Сонта 41 - 44
2.коло Граничар - Сомбор 32 - 22
3.коло Сомбор - Далматинац 22 - 34
4.коло Графичар - Сомбор 31 - 26
5.коло Сомбор - СЛОБОДАН -
6.коло Сомбор - Борац 19 - 26
7.коло Сомборелектро - Сомбор 33 - 29
8.коло Сомбор - Русин 30 - 36
9.коло Спартак Војпут 2 - Сомбор 40 - 25
10.коло Сонта - Сомбор 25 - 29
11.коло Сомбор - Граничар 23 - 26
12.коло Далматинац - Сомбор 36 - 30
13.коло Сомбор - Графичар 27 - 36
14.коло СЛОБОДАН - Сомбор -
15.коло Борац - Сомбор 29 - 21
16.коло Сомбор - Сомборелектро 19 - 31
17.коло Русин - Сомбор 42 - 27
18.коло Сомбор - Спартак Војпут 2 21 - 27