Сомбор - ТРЛ "Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Сомбор - Спартак Војпут 2 28 - 30
2.коло Далматинац - Сомбор 35 - 22
3.коло Сомбор - Милетић 2012 29 - 24
4.коло Чонопља 1947 - Сомбор 16 - 15
5.коло Сомбор - ПИК Пригревица 15 - 25
6.коло Русин - Сомбор 25 - 18
7.коло Сомбор - СЛОБОДАН -
8.коло Сомбор - Граничар 26 - 19
9.коло Борац - Сомбор 30 - 28
10.коло Сомбор - Кљајићево 23 - 30
11.коло Графичар - Сомбор 33 - 22
12.коло Спартак Војпут 2 - Сомбор 23 - 20
13.коло Сомбор - Далматинац 26 - 30
14.коло Милетић 2012 - Сомбор 25 - 35
15.коло Сомбор - Чонопља 1947 26 - 25
16.коло ПИК Пригревица - Сомбор 34 - 28
17.коло Сомбор - Русин 25 - 24
18.коло СЛОБОДАН - Сомбор -
19.коло Граничар - Сомбор 19 - 10
20.коло Сомбор - Борац 23 - 32
21.коло Кљајићево - Сомбор 34 - 19
22.коло Сомбор - Графичар 32 - 38